Feves de cacao

  • FEVES DE CACAO
  • LIQUEUR DE CACAO
  • BEURE DE CACAO
  • POUDRE DE CACAO
  • POUDRE NATURELLE DE CACAO
  • DE CACAO ALCALINISÉ

 

POUDRE DE CACAO

SPECIFICATION TECHNIQUE

POUDRE DE CACAO ALKALINISÉE

•    PARAMETERS LIMITTS
•    Physic-chemical characteristics:
•    Moisture max 5.0%
Fat 10-12 %
•    PH value 6.2- 6.8
•    Ash content max. 12 %
•    Fineness min .98 %
•    Microbiological characteristic CPV/g Max. 5000
•    Coliform/g negative
Yeast/g Max. 50
Mould/g Max 200
•    Salmonella/25g negative
•    Weight: 25kgs/bag

BIODISS
Demande de Devis en ligne :Click

Demande de Devis

Votre nom

Votre email

Votre message

,compléter le formulaire. Contact commercial sous 48h
Request Quote oline ::Click

Request Quote

Your Name

Your Email

Enter Your Message

,fill out the form.Sales contact within 48 hours